Prémium Grill és Masszázsmedence Kiállítás és Vásár 2017

Szeretettel meghívom Önt, kedves családját és barátait a 2017. június 01. és 03. között tartandó Prémium Grill és Masszázsmedence Kiállítás és Vásárra, a Kardos Uszodatechnika Expo-ra.

Szeretnénk kiemelt figyelmünkkel végig kalauzolni Önt Caldera masszázsmedencéink és Broil King grilljeink széles választékán, hogy a lehető legjobb döntést hozhassa, és megtalálja azt a modellt, amely minden szempontból megfelel majd az Ön igényeinek.

A rendezvényen különböző medencéket állítunk ki: a CalderaSpa legújabb típusait, valamint a kanadai Broil King grilleket, melyeket a mai napig is Észak Amerikában gyártanak a grill igazi nagymesterei.

Segítségére leszünk mindazoknak, akik saját jakuzzijukat keresik. Szívesen mesélünk Önnek arról, hogy milyen hatással van testünkre és lelkünkre a mindennapos pezsgőfürdőzés, hogy miért érdemes kültéren elhelyezni a jakuzzinkat, mennyit fogyaszt egy átlagos és egy átlagon felüli masszázsmedence, hogyan gondoskodhatunk a makulátlan víztisztaságról és hogyan vigyázhatunk kis gyermekeink, unokáink egészségére otthoni medencénkben.

A jakuzzi tulajdonosoknak a legmodernebb vízkezelési praktikákról és a hatékony üzemeltetésről adunk információkat.

A tavaszi grillszezont a Kardos Uszodatechnika csapata idén is megünnepli. Szeretettel várjuk Önt, kedves családját és barátait 2017. június .03-án a Broil King Grillnapra egy közös sütögetésre.

Ha szívesen kérne tanácsot a grillezéshez szakértőinktől, ha nem tud dönteni, milyen az Ön számára ideális grillsütő, látogasson el rendezvényünkre!

Szakértőink segítenek Önnek megtalálni a széles grillsütő választékból az Ön igényeihez leginkább illeszkedő grillsütőt.

A Szombati kóstolók időpontjai:

10.00 Reggeli quesadilla minden mennyiségben Klasszikus lazacos, gombás aszalt paradicsomos, magyaros

11.30 batyus csirkecomb, nem árulunk zsákba macskát: pácolt csirkecomb zöldségágyon egy csipetnyi pikantériával

13.00 Könnyed zöldségek és szüzek játéka csirke combok különböző variációban.

14.00 Steak varázslata! hogyan süssük meg a világ legjobb steakjét

14.30 hogyan csináljunk tökéletesen disznó húst tarja és karaj a terítéken

15.30 Desszert grillen? IGEN grillezett gyümölcsök körte ananász , egy csipetnyi
fahájjal és chilivel

16.30 Oldalasok oldalasa egész nap egy 4 kilòs oldalast fogunk sütni amely
megkoronázza a napunkat!!!! Nézze meg, hogy válhat egy egyszerű alap anyagból
remekmű!!!!


További képek

Blog bejegyzések

  • Medence rekonstrukció

    2023 szeptember 15. / Történetek

    Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

  • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

    2023 szeptember 8. / Történetek

    Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
    Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
    Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

  • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

    2020 május 13. / Hasznos tanácsok

    Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.