Vágyálma egy saját medence a kertjében? 

Segítünk ezt az álmát megvalósítani!

Burkolt medencéink minőségi időtöltést nyújtanak, Ön és családja számára. Meghívhatja barátait egy közös fürdőzéssel egybekötött partyra, ahol a kerti sütögetés mellett a jókedvű hangulatot fokozni lehet a medencében egy hűsítő csobbanással.

Burkolt medencéink ebben a két fajta kivitelben készülnek: 

 • Feszített víztükrű kivitel
 • Süllyesztett víztükrű kivitel

További képek

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.