Az Aquacomet termékválasztéka szinte minden igényre megoldást kínál. Választékunkban megtalálható fix és teleszkópikusan mozgatható, sínpályás vagy anélküli medencefedés is.

Hagyományos típusaink mellett, talál posztmodern szuperlapos fedéseket a minimalista építészetet kedvelőknek.

A legtöbb fedéstípushoz kényelmes és elegáns távirányítható motoros mozgatás rendelhető, amely támogatja mind sínpályával, mind sínpálya nélkül épített szerkezetek zárási-nyitási műveleteit.
Az sem okoz gondot, ha a medence vagy teraszfedést épületfalazathoz kell illeszteni. Speciális sínpályáink és vízelvezető profilrendszereink professzionális megoldást kínálnak medencefedéseink épületekhez történő hozzáépítésénél.

Masszázsmedencéje fedéséhez is megtalálja nálunk a megfelelő terméket. Medencefedés termékek >>> 
Az általunk beépített medencefedéseket megtalálja a referencia oldalunkon. Medencefedés referenciáink >>>

 


További képek

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.