Magán szaunák gőzkabinok

Szaunák és gőzkabinok építése magánszemélyek részére. Beltéri finn szaunák üvegbetéttel.

Kecskeméti Fürdő wellness részleg

Szaunák építése a Kecskeméti Fürdő wellness részlegében. Kialakításra került egy bio szauna egy finn szauna és egy kültéri finn szauna. A bio szauna mérete 15,7 m2, 14 - 16 fő fogadására alkalmas. A szauna faszerkezet kialakítása, a led világítással, a burkolt pengefallal igényessé teszi az összhatást. A szauna kályha 20kW teljesítményű. A finn szauna mérete 14,8 m2, 14 - 16 fő fér el benne. A szauna faszerkezet kialakítása, a led világítással, a burkolt pengefallal igényessé teszi az összhatást. A szauna kályha 20kW teljesítményű. A kültéri finn szauna mérete 15,5 m2, íves egyedi kialakítású, 14 - 16 fő fogadására alkalmas. A szauna íves faszerkezet kialakítása, a led világítással, a burkolt pengefallal igényessé teszi az összhatást. A szauna kályha 30kW teljesítményű.

Beltéri finn szauna üvegbetéttel szaunadézsával

Beltéri finn szauna üvegbetéttel, szaunadézsával.

Álló kályhás szauna képek

Álló kályhás szauna képek

Finn kecskeméti

Finn kecskeméti

Szauna 6 íves

Szauna 6 íves

Üveges finn szauna

Üveges finn szauna

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.