TornaX RT2100 medence porszívó

Könnyű készülék

A Zodiac® porszívók közül a Tornax típúsúak a legkönnyebbek, csupán 5,5 kg-ot nyomnak. Könnyen, egyszerűen kezelhetők és nagyobb erőfeszítés nélkül kiemelhetők a medencéből. Az egyik motor a szivattyút működteti, a másik az előrehaladást biztosítja.
Ára: 214.000 Ft

Vortex RV5500 medence porszívó

Hatékony és folyamatos szívóerő

A Zodiac® mérnökei alkották meg az első örvény-szívórendszerű medencetisztítókat. A szűrőben fenntartott nagy energiájú örvénylés a szennyeződéseket szuszpenzióban tartja, így megakadályozza a szűrő eltömődését, hosszan fenntartva a tisztítási hatékonyságot.
Ára: 530.100 Ft

Vortex RV5400 medence porszívó

Automata tisztító bármilyen felületre

Az RV 5400 négykerék-meghajtású, így könnyedén felkapaszkodik a medencefalon. Bármilyen minőségű felületen hatékonyan tisztít és meghajtásának köszönhetően az akadályokon is könnyen átgördül. A külön motorral hajtott nagy sebességű kefe maximális tisztítási hatékonyságot biztosít.
Ára: 483.000 Ft

Termékek:
Medence kiegészítők, komfornövelők

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.