Közeledik a nyár, ki ne szeretne valami hűsítőt a nagy melegben?

Csobbanjon a saját otthonra tervezett fóliázott medencéjében!

Egy medence kialakítása saját kertünkben nagyszerű szórakozási lehetőséget biztosít a család minden tagja számára. 

Kényelmes megoldás ha otthonra építtetünk  kerti medencét, hisz nem kell a zsúfolt fürdőhelyeken, olyan emberekkel együtt fürdeni akikkel nem szívesen megyünk bele egy medencébe. Kerti medencénkben, azokkal fürdünk együtt akikkel szeretnénk, ráadásul esztétikai látvány is.

Választhat a zsaluköves fóliás medencéink közül: 

 • Feszített víztükrű kivitel
 • Süllyesztett víztükrű kivitel


További képek

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.