7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

1. Mennyi idő a telepítés?

Amennyiben állandó raktári készletünkből választ, úgy néhány napon belül otthonában élvezheti új medencéjét, ha rendelni kell akkor 3-4 hét.

 

2. Mennyi áramot fogyaszt egy medence?

Átlagos működés esetén, a medence méretétől függően havonta 5-9 ezer forint plusz áramköltséggel számolhat – ezt a hatékonyságot a
4 évszak hőszigeteléssel érjük el.

 

3. Számít-e a víz keménysége?

Nem számít, ha medencéjét mi telepítjük. A beüzemelés során lágyított és optimalizált ásványi anyag tartalmú vízzel töltjük fel a medencét.

 

4. Mit kell tudni a massszázsmedencék hőszigeteléséről?

Több rétegben szigeteltek, nem csak a teljes medence testet, hanem a fa oldalburkolatot és a medence talapzatot is úgy, hogy a medence csövezéshez és belső berendezéseihez könnyen és gyorsan hozzáférjünk. Tökéletes illesztéseket és egy speciális, zárt cellás hőszigetelő habozást alkalmaznak, amiben a mikrocellák száma magasan az átlag felett van. Így a hővezetési tényező értéke alacsony, ezért kiválóan szigetel. A VitalSpa medencék fejlesztői a munkaórákat nem sajnálva kísérletezték ki a legjobb hőszigetelést – hogy a fürdőzés valóban gondtalan legyen.

 

5. Nem fog a víztől idővel korhadni a faburkolat?

Nem. A masszázsmedencékhez úgynevezett Thermowoodot használnak – ez egy hőkezelt fa, amelyben a fa rostjait alkotó kapillárisokat lezárják azért, hogy ne tudjon nedvességet magába szívni. A Thermowood 100%-ban természetes, időtálló és korhadásmentes – mivel igazi fáról van szó, ezért látványra prémium, érintésre fejedelmi.

 

6. Ki tudom-e próbálni?

Természetesen! Bemutatótermünkben a próba során senki nem fogja Önöket zavarni. Bátorítjuk arra, hogy próbálja ki bármely medencénket, hogy az ízlésének legjobban megfelelő darabot vihesse haza.

 

7. Mennyi időt igényel havonta a medence karbantartása?

Kb. havi 30 percet kell foglalkozni a medencével. 1-2 hetente érdemes a szűrőt kimosni (ez kb. 10-15 perc), emellett hetente nézzen rá a víz tisztaságára és Ph-értékére – ha bármilyen eltérést lát, azt vízkezelő szerekkel könnyedén korrigálhatja. A beüzemelés során részletesen bemutatjuk a teendőket. Későbbi kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére.

 

+1 Miért használ a VitalSpa masszív acél vázszerkezetet?

Mert teljesen vibrációmentes működést, nagyfokú stabilitást ad, masszív, tartóssága pedig felülmúlhatatlan. (A fém nem korhad, nem tudják rágcsálók vagy rovarok kikezdeni, a hőmérsékletváltozásoknak is tökéletesen ellenáll.)


Blog bejegyzések

  • Medence rekonstrukció

    2023 szeptember 15. / Történetek

    Cégünk számára egy izgalmas és kihívásokkal teli projektbe kezdhettünk, amikor megkaptuk a megtisztelő feladatot, hogy elvégezzük egy elhasználódott fólia béléses medence rekonstrukcióját. A medence felújítása nem csak egy egyszerű munka, mert nem lehet tudni miként történt a betonban a korábbi csövezeték kiépítése.

  • Álommedence kivitelezése: Prémium üvegmozaik és vízgépészet

    2023 szeptember 8. / Történetek

    Üdvözöljük blogunk legújabb részében, ahol egy igazi vízi csoda megvalósításának történetét és lenyűgöző eredményét osztjuk meg Önnel. Ezúttal egy 11x4 méteres beltéri medence elkészítésének izgalmas utazására invitáljuk Önt, amely üvegmozaikkal burkolt és feszített víztükrű kivitelben pompázik.
    Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk az üvegmozaik medencék varázslatát, és részletesen bepillantást nyújtunk a prémium minőségű vízgépészet és kivitelezés kulisszái mögé. A megrendelői álom megvalósítása soha nem volt ilyen izgalmas és látványos!
    Képekkel illusztrált leírásunkban megmutatjuk, hogyan teremtettünk egyedi és lenyűgöző élményt a medence szerelmeseinek. Vezesse be magát az álmodozás és inspiráció világába, és készüljön arra, hogy medenceszépségekbe merüljön!

  • 7+1 kérdés masszázsmedencékkel kapcsolatban

    2020 május 13. / Hasznos tanácsok

    Leggyakoribb kérdéseinket összegyűjtöttük masszázsmedencéinkkel kapcsolatban.