Zöldhomokos vastalanító berendezés. Zöldhomokos greensand töltetű vas és mangán mentesítő készülék oldó tartállyal 10 colos előszűrőkkel. Zöldhomokos vas és mangán mentesítő berendezések telepítés után. Zöldhomokos vas és mangán mentesítő berendezések telepítése előtti víz vezeték rendszer kiépítése. Zöldhomokos greensand töltetű vas és mangán mentesítő készülék oldótartállyal BWT Europafilter előszűrővel. Vas és mangán mentesítő készülék bekötése golyóscsapokkal. Vas és mangán mentesítő készülék előtt 10 colos mechanikai szűrők beépítése.


Galéria: Lakossági vastalanító berendezés

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.