Green Eclipse

Legnagyobb erőssége a C és S kialakítású szálak ellenálló képességében rejlik. Az Eclipse tökéletesen visszaadja a természetes fű puha érzését. Kiemelendő továbbá az úgynevezett „thatchzone”, mely kétpólusú sűrű szerkezetet jelent. Ez egyedülálló újítás a műfüvek piacán.

Green Touch

Köszönhetően a kétpólusú 32 milliméteres szálhosszúságnak és a göndörített szálaknak, a Touch egyedülállóan tömör szerkezetű lett. Kialakítása során azt tartottuk szem előtt, hogy tökéletesen visszaadja a valódi gyepek érzését. Ideális kertekbe, teraszokra, de akár játszóterekre is.

Green Meadow

Ha olyan füvet keres, melyet ránézésre nem lehet megkülönböztetni az eredetitől? A Meadow úgy lett kitalálva, hogy szabálytalan szerkezetével, 30 milliméteres magasságával és a hullámzó, valamint egyenes fűszálakkal a legapróbb részletekig hasonlítson az igazi gyepre.

Green Comfort

Ha a fű megtévesztően valós látványát helyezi előtérbe, de szoros költségvetés áll a rendelkezésre, a megoldás rá a Green Comfort nevű termékünk, mely 27 mm szálhosszúságával a valódi fű érzetét kelti.

Green Vision

Egy pénztárcabarát termék azoknak, akik friss kinézetű gyepet keresnek. Köszönhetően a 28 mm hosszúságú sűrű szálaknak és a sűrű fűtöveknek, különösen kellemes, puha érzést nyújt. A négy különböző színű, egyenes és hullámos keverék szálakból szőtt gyep, a zöld szín speciális árnyalatában kitűnő kertekbe, teraszokra, szállodákba.

Green Enigma

Az Enigma egy különleges innováció a műfüveink között. Ha elképesztően sűrű és puha tapintású gyepre vágyik, ebben biztosan nem fog csalódni. A gyémánt alakú fűszálaknak köszönhetően hihetetlen rugalmasságot értünk el, mely kiemelkedővé teszi ezt a terméket.

Ascari White

Az Ascari White műfű 27 mm-es szálmagasságú. Beltérre, kültérre, valamint privát alkalmakra egyaránt használható. Gyönyörű termék, amely mindenfajta alkalmazásra kitűnően megfelel, extravagáns színe csak úgy vonzza a tekintet!

Green Ascari

Az Ascari más, mint a többi füvünk. Kialakításánál a nagy igénybevételt tartottuk szem előtt, ám figyeltünk arra is, hogy hasonlítson az igazi gyepre. Nem csupán kertekbe és teraszokra ideális választás: a többféle színben érhető el, így megfelel rendezvényekhez, bemutatótermek, üzletek és éttermek számára.

Ascari Brown

Az Ascari Brown műfű 27 mm-es szálmagasságú. Beltérre, kültérre, valamint privát alkalmakra egyaránt használható. Gyönyörű termék, amely mindenfajta alkalmazásra kitűnően megfelel, különleges barna színe csak úgy vonzza a tekintet!

Ascari Blue

Az Ascari Blue műfű 27 mm-es szálmagasságú. Beltérre, kültérre, valamint privát alkalmakra egyaránt használható. Gyönyörű termék, amely mindenfajta alkalmazásra kitűnően megfelel, extravagáns kék színe csak úgy vonzza a tekintet!

Ascari Black

Az Ascari Black műfű 27 mm-es szálmagasságú. Beltérre, kültérre, valamint privát alkalmakra egyaránt használható. Gyönyörű termék, amely mindenfajta alkalmazásra kitűnően megfelel.

Green Lagoon

Amennyiben szoros a költségvetés, de megtévesztően valós látványt szeretne elérni műfüvével, akkor válassza a Green Lagoon családot. Több árnyalatban elérhető, sőt, már a 20 mm szálhosszúságú termékünk is a valódi fű érzetét kelti.

Green Motion

A Green Motion-t kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy kifejezetten költségkímélő, tartós és kiváló minőségű terméke kínáljunk. A 35 mm hosszúságú szálainak köszönhetően a tapintása puha. Ajánlott kertbe valódi fű helyett, tetőteraszra, udvarra.

Green Elise

A Green Elise minden szempontból a legjobbat nyújtja: tökéletesen ápolt gyepfelület, mely egyúttal sűrű is – szinte megkülönböztethetetlen a legigényesebb természetes gyeptől. Műfű ennél tökéletesebb nem lehet! Minden felületre bátran ajánljuk.

Green Serenity

A fényűzően tömött szövésű világosabb árnyalatú szálak tökéletesen ápolt felületet nyújtanak, és a frissen nyírt tavaszi gyep színeit tükrözik. A Green Enigma-val azonos szálmagasságú Green Serenity páratlan látványt és érzést nyújt. Minden felületre bátran ajánljuk.

Green Sensation

A 40 mm szálhosszúságú, a legújabb technológiai fejlesztésű szálanyagból készült üde zöld színű Green Sensation termékünket kifejezetten elérhető áron kínáljuk. A gyep teljesen visszaadja a természetes fű érzetét.

Ascari Red

27 mm-es szálmagasságával és ragyogó piros színével az Ascari Red műfű kitűnik a választékunkból. Beltérre, kültérre, valamint privát alkalmakra egyaránt használható. Gyönyörű termék, amely mindenfajta alkalmazásra kitűnően megfelel.

Ascari Grey

27 mm-es szálmagasságával az Ascari Grey műfű mind bel-, mind kültéri használatra egyaránt alkalmas. Két szürke szín speciális keveréke teszi a műfüvet különlegesen trendivé. Gyönyörű termék, amely mindenfajta alkalmazásra kitűnően megfelel.

Green Play

20 mm-es szálmagasságával és sűrű, hullámos szálaival a Green Play rendkívüli teherbírású és tartós műfű. Kitűnően alkalmas játszóterekre, tetőteraszra, és kertekbe csakúgy, mint kereskedelmi célokra. Ez a termék nem igényel homokfeltöltést, bár néhány specifikus esetben tanácsos lehet.

Termékek:
Egyéb

Blog bejegyzések

 • Új! Fedezze fel a műfű előnyeit

  2018 május 22. / Hasznos tanácsok

  Meseszép és örökzöld: Tökéletes gyep mindenkor, költség és időmegtakarítás. Minimális karbantartási igény: Egész évben élvezhető friss zöld pázsit, még az árnyékos helyeken is.

 • Miért pont a kerti gázgrillek?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  A kerti sütés nem véletlenül olyan népszerű, hiszen friss levegőn, zöld környezetben készíthetünk ínycsiklandó ételeket, a sütést pedig összeköthetjük egy szórakoztató vendégséggel is. Már csak azt kell eldönteni, milyen grillsütőt vásároljunk.

 • Medencék építése: Milyen legyen?

  2018 január 11. / Hasznos tanácsok

  Medencét szeretne építtetni a kertbe? Ehhez tudnia kell, milyen medence épüljön meg a kiszemelt helyre. Medencét választhat alapanyag szerint, így például léteznek műanyag, vagyis kerámia medencék, de betonfalú és fémfalú medencéket is építtethet fólia burkolattal, továbbá kerülhet a medence belső falára csempe vagy mutatós üvegmozaik is.